SZABADON ÁLLÓ GÁZ KANDALLÓ / KRATKI PATIO MINI TERASZMELEGÍTŐ / KÉZI VEZÉRLÉSŰ / 3 SZÍNBEN

SZABADON ÁLLÓ GÁZ KANDALLÓ / KRATKI PATIO MINI TERASZMELEGÍTŐ / KÉZI VEZÉRLÉSŰ / 3 SZÍNBEN
szín
304 000 Ft

Az idő mindig akkor telik a leggyorsabban, amikor a legjobban érezzük magunkat. Ősszel, amikor korábban sötétedik, a PATIO teraszmelegítő tökéletes fényforrás lehet, miközben hangulatos légkört teremt. Modern, letisztult megjelenésével minden helyre beilleszthető. A PATIO melegítő elegáns díszévé válhat teraszunknak, de az éttermek, szállodák számára egyaránt különleges élményt ad. Üvegezésének köszönhetően minden oldalról káprázatos látványt nyújt, miközben megmelengeti a szívünket.

  • A melegítő porszórt acélból készül, oldalain üveglapokkal
  • Méretek: MINI verzió szélessége: 42,7 cm, mélysége: 42,7 cm, magassága: 136,60 cm
  • Vezérlése: kézi
Részletek

A PATIO MINI egy elegáns gázfűtő, amely kedvező hő- és fényviszonyokat nyújt, amennyiben egyedülálló és hangulatos légkört kívánunk létrehozni. Egyedülálló jellemzője a négy oldalról látható tűz. 

 

MODERN DESIGN

A PATIO MINI kompakt és modern gázmelegítő szinte bármely környezetbe illik. A melegítő elegáns dekoráció lehet az otthon teraszán vagy a kertben. Az étkező- és szabadidős helyek érdekes kiegészítőjeként vendéglátásban, valamint szállodaiparban is használható. A PATIO MINI vonzó megjelenése és kellemes melegsége tavasszal, nyáron, valamint télen a kertek és a teraszok vendégeivel teljessé válik.

A természetes tűzképességet egy modern kerámia égő biztosítja.

Emellett a PATIO MINI-ben elhelyezthetőek dekoratív elemek, például kövek vagy dekoratív üvegek is használhatók a fűtőberendezés megjelenésének fokozására.

 

Fűtési teljesítmény tartomány (kW) 4.9 - 8.2
Üzemanyag típusa propán-bután
Súly (kg) 64,0
Anyag készült acél, üveg
Szélesség (cm) 42.70
Magasság (cm) 136,60
Mélység (cm) 42.70

 

 

 

 

Adatok
Gyártó
Kratki
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
PATIO-MINI-M-G30-37MBAR-CZ
Tömeg
64 kg/db