Kamado Joe grillek

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
BJ24RHC

A Big Joe nem más, mint Classic grillezőnk nagy testvére, melyben egyszerre akár három egész oldalast is süthetünk.

Ez a legsokoldalúbb grillezőnk, mely - akár csak a többi Kamado Joe - vastag, hőálló falának köszönhetően tökéletesen magában tart minden hőt, nedvességet és füstöt, hogy ételünk igazán különleges legyen.

 

ÚJ
BJ24NRHCI

Kerámia grill Kamado Joe Big Joe III - a Classic Joe nagy testvére.

Kamado Joe Big Joe III kerámia grill a Pro Joe-val együtt a Kamado Joe család legnagyobb modellje. A kerámia grill nagy Ø 61cm-es grillfelületet kínál sok vendég számára ideális társadalmi estéken. A grill abban különbözik a "normál" Big Joe-tól, hogy 3-fokozatú rugalmas főzési rendszerrel, a Divide & Conquer-vel van felszerelve. Több grill hely több vendég számára!

Merj "lassan és alacsonyan" főzni a Kamado Joe Big Joe III-mal! A hiperbolikus SloRoller betétet kifejezetten erre a főzési módszerre fejlesztették ki, és akár 20-szor nagyobb füstkeringetést kínál. A SloRoller szabadalmaztatott technológián alapul, amely a füstöt és a hőt hullámokban keringteti. Ezenkívül ugyanazzal az tüzelőanyaggal több íz érhető el, a füst aromája fokozódik. Az újonnan kialakított kocsi, amelyen kívül a Classic III csak a Kamado Joe Big Joe III kerámia grill számára van fenntartva, összecsukható tárolóhelyeket kínál tartókonzolokkal a Kamado Joe grill kiegészítőkhöz.

Hiperbolikus SloRoller használat:Több íz, ugyanolyan mennyiségű tüzelőanyaggal.

- Kicsi és lassú főzési folyamatokhoz fejlesztették ki.

- Akár 20-szor több füstáramlás.

- Egyenletes hőelosztás.

- Maximalizálja a fa ízét.

- Növeli az általános hőmérsékleti pontosságot a grillben.

- Növeli a légáramot a tisztább égés érdekében.

A faszén ég a robusztus tűzdobozban. A Kamado Joe Big Joe III kerámia grill 70 és 399°C közötti hőmérsékletet ér el, amely akár 18 órán keresztül is fenntartható. Ez elsősorban a Kamado Joe Big Joe III kerámia grill felépítésének és kiválasztott anyagának köszönhető. A beépített fedőhőmérővel útmutatást kap a belső hőmérsékletről, és szükség esetén növelheti vagy csökkentheti a levegőellátást.

Kamado Joe SloRoller vágott

 

 

 

ÚJ
KJ23RHC

Szakértelmünk és innovatív gondolkodásunk házasságából jött létre a Classic Kamado Joe.

A vastag falú, hőálló kerámia test tökéletesen magába zár minden értékes hőt, nedvességet és füstöt.

A könnyen nyitható kupola alatt nagy, rozsdamentes acél grillező felületet találunk, melyen könnyedén elfér 10-12 steak vagy csirkemellfilé.

Része még továbbá a multifunkciós grillező rendszer, egy strapabíró, kerekekkel ellátott öntött vas tartó állvány, beépített hőmérő, és a szabadalmaztatott kihúzható hamutálca, hogy a tisztítás valóban ne legyen gond.

 

ÚJ
KJ23NRHC

Kerámia grill Kamado Joe Classic II Stand Alone - Több, mint a főzés vágya.

Kamado Joe Classic II Stand Alone egy önálló grill, amely saját keret nélkül van szerelve. Annak érdekében, hogy a faszénrács optimális állványt nyújtson, támogató lábakkal rendelkezik. A szabadon álló Kamado Joe Classic II lehetőséget ad arra, hogy kibővítse meglévő kültéri konyháját, vagy kreatívvá váljon és tervezzen egyedi kültéri konyhát. Egy másik lehetőség a Kamado Joe mobil asztal, mellyel egy munkafelület és a praktikus tárolóhely is hasznot húzhat. A Classic II önálló verziója természetesen rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal és teljesítménnyel is, amelyek miatt a Kamado Joe kerámia grill olyan különleges.

 

ÚJ
KJ23NRHCI

Classic III kamadónk mindent tud, amit az előző verzió, de kiegészítettük az alábbi újításokkal: SlōRoller, háromszintű multifunkciós grillező rendszer illetve polietilén helyett alumínium oldalpolcok kerültek kialakításra.

 

ÚJ
KJ23RH

Kamado Joe Classic - vastag falú, hőálló testtel.

A Kamado Joe Classic I kerámia grill segítségével teljesen új területeket fedezhet fel a barbecue területén. 

A kerámia rácson belül 399°C hőmérséklet alakul ki, amelyet nagyon sokféle étel készítéséhez felhasználhat. 

Ezzel a kerámia grillel az egyszerű bratwurstól a zöldségekig, a sültcsirkét, a garnélarákot, a filéket, és a sertéshúst is elkészítheti. 

Öntöttvas kocsira felszerelve a 85kg-os faszénrácsot a kívánt helyre teheti és optimálisan elrendezheti.

A kerekek reteszelő mechanizmusa biztosítja a Kamado Joe Classic kerámia grill biztonságos és szilárd állását.

 

ÚJ
KJ13RH

Kerámia grill Kamado Joe Junior Grill - lédús barbecue-élmény, bárhol is legyen rá szükség.

 

A Kamado Joe Junior kerámia grill a Kamado Joe széria legkompaktabb változata, amelynek súlya is alig 31 kg.

A Kamado Joe Junior kerámia grillel nem lesz akadálya, hogy egy lédús grillhúst készithessen piknikezés közben, vagy a következő medencepartin.

A Kamado Joe Junior praktikus és méretei ellenére ugyanazokkal a pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a nagyobb Kamadoe Joe-kat is jellemzik.

A Kamado Joe Junior kerámia grill kicsi, de még mindig nagyon nagy.

A Joe Junior biztonságosan egy öntöttvas állványon áll, és a két praktikus fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható.

ÚJ
PJ24RHC

ProJoe a valaha készült legnagyobb Kamado Joe, melyet kifejezetten szakmabelieknek és nagycsaládosoknak ajánlunk, illetve mindenkinek, akinek egy tömeget kell jóllakatnia.

Kerámia grill Kamado Joe Pro Joe Grill - modern tárolási csoda önálló modellként.

Kamado Joe Pro Joe kerámia grill egy teljesen új grillezési élményt nyújt Önnek. A kiváló minőségű anyagok, az intelligens konstrukciók és a kifinomult grillrendszer kölcsönhatásának köszönhetően sokféle ételt készíthet, akár egyszerre.

 Kerámia Kamado Joe grill grafikus belső nézet

A Pro Joe kerámia grill egy önálló modell, amelyet keret vagy kocsi nélkül terveztek. Ezért a Kamado Joe Pro Joe kerámia grilljét integrálhatja például a meglévő kültéri konyhába, vagy másféle kivitelben használhatja, és számos kiegészítő segítségével még kényelmesebbé teheti a kezelést. 

 

Kerámia grill Kamado Joe Pro Joe - a tervezési lehetőségek.

A Kamado Joe Pro Joe kerámia grill alapfelszerelése szenzációs: A kiváló minőségű tűzdoboz, a hiperbolikus betét, az intelligensen tervezett hamufiók, a fedélszelep, a hőmérő és a fedél könnyű kezelhetősége a légnyomásnak köszönhetően, valamint az innovatív főzési keretrendszer Divide & Conquer segítségével a Kamado kerámia grill Joe Pro Joe valami nagyon különleges dologért.


A szabadalmaztatott Kamado Joe Divide & Conquer főzőrendszer forradalmian új a félkör alakú grillfelületek különböző szintjeivel. 

Különböző ételek rugalmasan elkészíthetők, különböző hőmérsékleteken. 

Így varázsolhat egy tökéletesen összehangolt menüt az asztalon - csak egy grillel.

A rendszer szükség szerint kibővíthető, nemcsak a Kamado Joe pizzakővel. A Kamado Joe Pro Joe kerámia grill lehetővé teszi egy wok vagy a holland sütő használatát levesek vagy pörköltek készítéséhez. Csirkeállvány, bordaállvány vagy rakott kiegészítők is kaphatók.

 

ÚJ
BJ24NRHC

Terjedelmesebb és nagyobb szabású grillezőt szeretne? Válassza önálló kamadonkat, melyet bármilyen ön által megálmodott asztalba vagy szabadtéri konyhába be lehet építeni. 

A Big Joe nem más, mint Classic grillezőnk nagy testvére, melyben egyszerre akár három egész oldalast is süthetünk.

 

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
BJ24RHC-CS

Ajándék:  Looftighter elektromos grill gyújtó , Kamado Joe védőhuzat, Félholdalakú kétoldalas öntöttvas lap

Ajándék összértéke: 93 700.- Ft

A Big Joe nem más, mint Classic grillezőnk nagy testvére, melyben egyszerre akár három egész oldalast is süthetünk. Ez a legsokoldalúbb grillezőnk, mely - akár csak a többi Kamado Joe - vastag, hőálló falának köszönhetően tökéletesen magában tart minden hőt, nedvességet és füstöt, hogy ételünk igazán különleges legyen.

Nézet:
Sorrend: